IMG_0352

Organique / Temiz İçerikli Doğal Ürünler

Herkese merhaba,

Bu hafta sizlerle Organique Türkiye ailesinden gelen paketi paylaşacağım. Öncelikle biraz markadan bahsetmek istiyorum. Organique hayatın doğal güzelliğinden yola çıkarak kurulan Polonya menşeili ve yaklaşık 20 yıldır piyasada olan tertemiz ve doğal bir marka :) Ürünleri paraben, SLS, sülfat gibi zararlı maddeler içermeyen, tamamen güvenli formül olarak üretilen ürünler. Bana da çok güzel bir paket göndermişler.

IMG_0357

Cildim için içinde kimyasal bulunduran ürünlerden vazgeçeli epey oldu. Artık Organique Türkiye gibi doğal ürünlere yönelmeye çalışıyorum. Bu nedenle bu ürünleri denediğime oldukça mutlu oldum :)

IMG_0351

IMG_0358

Organique banyo tuzu vücudun dengesinin sağlanmasına ve toksinlerden arınmasına yardımcı olur. Ayrıca vücudun rahatlamasını sağlar, cildi kuvvetlendirir. Ben bu tuzu küvette ılık suda eriterek kullandım, ardından vücuduma peeling gibi uyguladım, cidden oldukça rahatlatıcı ve zihni arındırıyor!

IMG_0359

Gelelim en sevdiğim ürünlerden birisine, banyo topu :) Yıllardır vazgeçemediğim bir şey bu banyo topları

, kokuları olsun verdikleri ipeksi his olsun ara ara yapmaya çalışıyorum. Bu kez Organique Türkiye’nin Greek Banyo Topunu deneyimleme şansı buldum. Kokusu muhteşem! Evde SPA keyfi sağlıyor, mutlaka denemenizi öneririm. Buradan bu banyo topunu inceleyip, satın alabilirsiniz.

IMG_0361

Konjac süngerlerle de daha önce bir tecrübem olmuştu ve çok sevmiştim. Ciltte peeling etkisi sağlayıp ölü hücrelerden kurtulmamıza yardımcı oluyor. Ayrıca sivilce oluşturan bakterilerden kurtulmamızı sağlıyor. Ciltteki kan dolaşımını arttırarak cildin yenilenmesine de katkıda bulunuyor. Match markasına ait bu süngere de buradan ulaşabilirsiniz.

IMG_0360

 

Organique Türkiye ailesine gönderdikleri bu paket için tekrar teşekkür ediyorum, ayrıca bize böyle doğal, zararsız ürünler sundukları için çok şanslıyız. Markanın tüm ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Sık sık indirimler ve kampanyalar oluyor, kaçırmayın derim!

 

Mutlu haftalar,

Görüşmek üzere!

 

IMG_2399

Giyiver.com Alışverişim :)

Herkese merhaba!

Alışveriş yapmak benim en büyük tutkularımdan birisi! Özellikle de online alışveriş olunca dayanamıyorum, bir bakmışım sepetim dolup taşmış :) Hem mağazaların kalabalığını sevmiyorum hem de online alışveriş ile ihtiyacım olan ürünlere daha kolay ulaşabiliyorum. Tutkum böyle büyük olunca yeni siteler keşfetmem de hiç zor olmuyor! Giyiver.com ‘u da bu merakım sayesinde keşfettim, iyiki de keşfetmişim diyorum.

Öncelikle ben hayatımda bu kadar hızlı bir site görmedim desem yeridir. Siparişimi aldıktan sonra ertesi gün kargoya verdiler. Diğer gün de siparişim elime ulaşmıştı. Pek çok online alışveriş sitesinde yavaş kargolama sorunu varken, giyiver.com ‘un bu kadar hızlı olması beni çok sevindirdi. Üstelik sitede kargo da bedava! Mesela bu kriter benim için çok önemli çünkü kargo paralı olunca alışveriş yapma isteğim de kaçıyor maalesef.

Gizem sen bu alışverişinde neler aldın derseniz uzun zamandır ihtiyacım olan bir şeyi aldım :) Kış aylarının gelmesiyle birlikte şık bir bot arayışı içerisindeydim. Giyiver.com‘ da hem uygun fiyatlı hem de çok kaliteli olan bu botu görünce dayanamadım ve hemen sipariş ettim.

IMG_2399

 

Botlarımın önden görünüşleri de bu şekilde. Hafif sivri burun olmaları nedeniyle her kıyafetle uyum sağlıyorlar. Ayrıca bu kış günlerinde de özel günlerimin kurtarıcısı oldular.

IMG_2401

Bu botun fiyatı sadece 109 TL. Kalitesini düşünürsek bu fiyat oldukça ucuz kalıyor. Topuk boyu konusunda kararsız kalmıştım ancak o kadar rahatmış ki ! Hiçbir şekilde ayağımı yorup acıtmadı. Ayrıca ayağımı da sıcacık tutuyorlar :)

IMG_2402

Bu alışverişimden çok memnun kaldım ve şimdiden yeni sepetler oluşturmaya başladım bile. Özellikle giyim ürünlerini çok merak ediyorum. Bir dahaki alışverişimde mutlaka kıyafetleri de deneyeceğim. Ayrıca sitede erkekler için de çok güzel seçenekler var. Yılbaşı da kapıya yaklaşmışken ne hediye alacağım diye düşünmeden giyiver.com‘a bakın derim :) Kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri de mevcut

Buy Kamagra UK

, ben kredi kartı ile oldukça güvenilir bir şekilde ödememi yaptım. Ayrıca Whatsapp numaraları var ve buradan da kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabiliyorsunuz. Oldukça da ilgilililer :) 15 gün içerisinde de ücretsiz iade ve değişim yapabiliyorsunuz.

Siz bu alışverişim hakkında ne düşünüyorsunuz ? Botlarım çok şık değil mi ama ? :) Sizin de aldıklarınızı yorum olarak bekliyorum.

Görüşmek üzere,

Mutlu haftalar!

 

 

IMG_1899

#ebruvefusunilekisamerhaba Etkinliği Sponsorları

Herkese merhaba!

Geçen hafta #ebruvefusunilekisamerhaba etkinliğimizden bahsetmiştim. Bu yazımda da etkinliğimizde hediye edilen sponsor ürünlerden bahsedeceğim. Halihazırda beni Instagram’dan takip edenler de bu hediyelerin bir kısmını oradan takip etmiştir :)

Mekana girer girmez bizi bu mis kokulu laleler karşıladı. @burcudesign hesabında bunun gibi birbirinden güzel ürünlere ulaşabilir, sevdiklerinize hediyeler gönderebilirsiniz.

IMG_1800

@minnakcupcakee yediğim en güzel cupcake’lerdenbirini yapıp yollamış. Kremanın lezzeti hala damağımda desem yalan olmaz! :)

IMG_1806

@physiciansformulaturkiye etkinliğimizin kozmetik sponsoruydu ve epey cömert davranmıştı. Daha önce ürünlerini kullanmamıştım ancak çok merak ediyordum. Hepsini denedim ve inanılmaz memnun kaldım. Tüm ürünlerin incelemesi için ayrı bir blog yazısı gelecek hiç merak etmeyin :)

IMG_1838

El emeği göz nuru ürünlere bayılıyorum. @orgumelis ‘in ellerine sağlık, bu güzel mi güzel sepeti örmüş. Sayfasına mutlaka diğer modeller için de bakmalısınız!

IMG_1853

@makyajsaati sürekli alışveriş yaptığım bir site, özellikle büyük indirimlerini hiç kaçırmıyorum :) Color Club ojelerin ve Poshe oje kurutucunun da epey bir hayranıyım. Bu nedenle bu ikiliyi görünce çok sevindim :) Renk resmen yıkılıyor ! Işıl ışıl tam yazlık bir oje.

IMG_1856

Rıfat Yüzüak’ın çıkarmış olduğu Sil Makyajını kitabı uzun zamandır alınacaklar listemdeydi. @okuyanus yayınevi etkinliğe bu kitabı yollayarak beni çok mutlu etti :) Ayrıca kitap ayracım da yine el emeği göz nuru!    @fatofotofan ‘ın çizimlerine mutlaka bakmalısınız :)

FullSizeRender

@antebella.com.tr Fıstık Ezmesi, Fıstık Kreması ve Badem Ezmesi ilk kahvaltıda tükenen ürünlerden :) Hatta o kadar çok sevdik ki tam boylarını sipariş ettik bile! Benim favorim Badem Ezmesi oldu. İçeriklerinde palm yağı, trans yağ gibi zararlı şeyler bulunmuyor. Tamamen doğal ürünlerle yapılmış, mutlaka tatmalısınız, pişman olmayacaksınız!

IMG_1848

@hayaldunyamm kolyesini boynumdan hiç çıkartmıyorum desem size! Kişiye özel polymerclay design’ları ile çok özel bir hediye alternatifi olabilir. El emeği göz nuru olması da ayrı bir özel :) Sayfasında çok tatlı şeyler var her şeyi alasım geldi :)

IMG_1870

@rocs_turkiye denememiz için Sensation Whitening, Sensitive Onarım ve Beyazlatma, Gum Balm Diş Eti için Balsam Diş Macunları ile Pro 5940 ve Sensation Whitening diş fırçalarını yollamış. Sensation  Whitening diş macununu epeyce uzun bir zamandır kullanmaktayım ve oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu. Dişleri cidden 1 haftada 1.5 ton beyazlatıyor. Şimdi diş fırçasına da sahip oldum bu ikili nasıl sonuçlar çıkaracak bakalım :) Diğer çeşitleri benim için de yeni bir deneyim olacak. Kullandıkça ayrıntılı yorumları blog’ta olacak.

IMG_1857

@gratistr çok merak ettiğim Himalaya ürünleri ile bizlerleydi. Özellikle maskelerinin çok övüldüğünü duymuştum, denedikçe yorumların blog’a gelecek.

IMG_1852

@bionnexturkiye de daha önce hiç denemediğim bir marka. Whitening Cream ciltteki lekelerin rengini açıp cildi beyazlatmayı vadediyor. Perfederm topuk çatlak kremi sertleşmiş, çatlamış topukları onarmayı vadediyor. Kullandıkça yorumlarımı paylaşıyor olacağım.

IMG_1871

@palabs.com.tr HydraLIFT gece serumu uzun zamandır denemek istediğim bir üründü. Tamamen su bazlı ve alkol, paraben içermeyen bu serum tüm cilt tiplerinde en yoğun nem bariyerini oluşturarak cildi tüm gün boyu korumayı vadediyor. Denemek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca bu ürünler Türk bir eczacının hazırlaması da guru verici hem de dünya dermokozmetik standartlarında!

IMG_1854

@marieclairshoptr Altın, Bronz ve Siyah maskeler oldukça dikaat çekici! Cildi nemlendirerek ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olarak pürüzsüz bir tene sahip sahip olmayı sunuyor. Gold maskenin de rengine bayıldım ayrıca :)

IMG_1834

@shoko.home ‘un yolladığı ürünlerin tatlılığına ne demeli! Küçük prens defter her gün ofiste benimle :) Pembe kupa da çok tatlış :) İstanbul’da Kadıköy’de ve Ankara’da Meşrutiyet Cd.’de şubeleri bulunuyor. En kısa sürede Kadıköy şubelerine uğrayacağım!

FullSizeRender_1

@harminnagurme sağlıklı yaşam için gereken doğal baharatlar, kuruyemişler, hediyelikler, detox çorbası, detox çayı gibi ürün yelpazelerine sahip. Özellikle zeytinyağı çok lezzetliydi :) En merak ettiğim ürün ise detox çorbası oldu, en kısa sürede onu da alıp deneyeceğim.

IMG_1811

@nagehankara makyaj çantasını o kadar çok sevdim ki clutch olarak da kullanacağım. Balerin figürüne bayılan birisi olarak bu çanta tam benlik olmuş! Çok zarif bir çanta, paketlemesi de çok tatlıydı.

IMG_1798

IMG_1899

Fotoğraflarım @sosyopix ile canlandı :) Fotoğraflarımız evin en güzel köşesinde yerini aldı bile! Anılarınıza dokunmak için fotoğraflarınız telefonunuzda kalmasın, Sosyopix ile canlansın!

IMG_1891

Havaların soğumasıyla birlikte hastalık mevsimi de geldi. Geçtiğimiz günlerde ben de epey bir hasta oldum. İlaç da çok fazla kullanmak istemediğimden doğal antibiyotik diyebileceğimiz propolisten yardım aldım. @beeoariurunleri bu konuda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Boğaz spreyi anında ferahlatıyor. Fındık, kakao, bal ve propolis karışımı da oldukça iyi bir antioksidan.

IMG_1892

@asliaksesuar_ ‘ın göndermiş olduğu bilekliğe bayıldım. her kıyafetimle çok güzel bir kombin oluşturdu. Sık sık tercih ettiğim bileklerimden birisi oldu severek kullanıyorum. Sayfasında daha pek çok takı çeşidi var, bakmanızı tavsiye ederim :)

FullSizeRender

@mara.kometik oje sürme bandı benim gibi oje sürerken taşıranlara mucize gibi gelecek. Özellike bordo, siyah gibi koyu renk ojelerde çok işe yarıyor. En kısa sürede uygulama video’su da gelecek!

IMG_1876

@huncalife ve @huncalife_diamond ürünleriyle ilk kez tanıştım. Marigold yani aynısefa kremi antibakteriyel bir krem olup yaralarda ve pişiklerde kullanılıyor. Ayrıca kurumuş ve çatlamış bölgeleri nemlendirerek yumulatıyormuş. Çay Ağacı Özlü Krem 1920’li yıllarda kesik ve sıyrıklarda, akne, sedef, aft ve apse gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmıştır. Yaklaşık 90 yıldır antiseptik olarak birçok alanda kullanılmaktadır. İçerisindeki çay ağacı özütüyle cildi rahatlatmayı ve ferahlatmayı hedefler. Çay ağacı temizleme köpüğü de yağlı ve yağlanmaya meyilli ciltler için özel olarak üretilmiş, cildi tazelemeyi hedefliyor. Keratin özlü şampuanlarda saçları yumuşatmayı hedefliyor. Hepsini en kısa sürede deneyeceğim.

IMG_1922

IMG_1925

@dermokil_kozmetik ‘in daha önce kil maskesini denemiş ve çok beğenmiştim.  Şimdi el kremi

, mapuan ve soyulabilir maskesini deneyeceğim için çok heyecanlıyım.

IMG_1930

@nashiargan_turkiye ‘nin daha önce argan yağını kullanmıştım ve tam anlamıyla bayılmıştım! Şİmdi şampuan ve saç kremini de deneyeceğim, bakalım nasıllar :)

IMG_1877

@ttmask_turkiye maskelerini sürekli duyuyordum ancak hiç deneme fırsatım olmamıştı. Elma kök hücreli kolajen bio-selüloz maske kırıklıkları azaltır, cilt dokusunu ve esnekliğini arttırırken yorgunluk ve kuruma belirtilerinin azaltılmasına yardımcı olur. Kar lotusu bio-selüloz maske ise kolajen üretimini teşvik ederek cilt dokusunu besler, cildin üst katmanlarını nemlendirir. İkisini de çok ama çok merak ettim :)

IMG_1873

@softtoplusturkiye nemlendirici salyangoz özlü maske özellikle kuru ciltler için geliştririlmiş.Cilde yoğun nem desteği sağlar ve pul pul dökülme ve ince çizgileri önlemeye yardımcı olur. Benim gibi maskesever biri için çok güzel ve değişik bir maske :)

IMG_1874

@splat_turkiye diş  macunlarını düzenli olarak alıp kullanıyorum. Ağız bakım suyu olduğunu bilmiyordum. Öğrenince çok sevindim! Hemen kullanmaya başladım ve kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz :)

IMG_1875

Özellikle mevsim geçişlerinde saçlarım epey bir dökülüyor. @bioblas_turkiye bu nedenle tam da kış aylarına geçtiğimiz şu aylarda hemen deneyeceğim bir şampuan. Merakla etkilerini bekliyorum.

IMG_1872

@otacibitkisel yeni mis kokulu doğal şampuan serisiyle de etkinliğimiz sayesinde tanışmış oldum. Şeftali ve Aloe vera şampuanı cilde zarar vermeden saçları hassas olarak temizler, yumuşaklık verir ve kolayca şekil almasını sağlar. Normal saçların bakımı için idealdir.

IMG_1923

@peloidpelomin de ilk kez tanıştığım bir marka. Cilt altı kan dolaşımını arttırır, cildi canlandırır. Ciltteki lekelerin giderilmesinde,gerginleşmesinde,ciltte genç ve dinamik görünüm sağlanmasında yardımcı olur. Ciltteki doku hasarının onarılmasında,cilt çatlaklarının giderilmesinde ve dermis tabakasını besleyerek selulit oluşumunun önlenmesinde yanınızda olur.İçindeki zengin mineraller sayesinde cilt altı kaslarını besleyerek, böylelikle cilt yaşlanmasının gecikmesinde önemli rol oynar. Ayrıca 5 haftalık bir kullanımla size tazelenmiş bir cilt hediye edebiliyor.

IMG_1928

@gilettevenusturkiye çok pratik bir ürüne benziyor. Lazım oldukça kullanacağım :)

IMG_1932

@biozcomtr de ilke kez tanıştığım bir marka olacak. Özellikle sarımsaklı şampuanları merak ediyordum deneyelim bakalım.

IMG_1927

@uber_cosmetics‘in çok değişik ve tatlı ürünleri var. Mutlaka incelemelisiniz.

IMG_1934

@yesil_marka çok doğal ve temiz içerikli ürünler sunuyor. Tam da bir gece kremine ihtiyacım vardı çok iyi oldu :)

IMG_1933

@elaiss_kozmetik kirpik serumu dökülen kirpiklerime etki edecek mi merakla deniyorum. Yorumlarım için takipte kalın :) Ayrıca uygulaması da fırçası sayesinde çok kolay!

IMG_1935

@capicadeturkey şampuanları daha önce de denemiş ve çok memnun kalmıştım. Bunları da yine seyahatlerde yanıma alıp kullanacağım.

IMG_1938

@mymiyaplanner ile yeni yıl ile birlikte planlı bir yaşama geçiyorum :) Zaten bu tatlış planner ile kim plansız olurki :) Özellikle motto kartlarına ve sticker’larına bayıldım!

FullSizeRender_1

@lizboncom ‘dan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Hem çok güvenilir, hem ucuz hem de çok kaliteli ! Hem de siparişim 2-3 gün içerisinde elime ulaştı.

FullSizeRender

Kore severlerden müjdemi isterim! @mumusotr artık Türkiye’de. Kore ürünlerini ben de çok seviyorum zaten şu tatlılıkları kim sevmez ki :) Özellikle kaplanlı maske çok eğlenceli! Mutlaka bakmalısınız :)

IMG_1860

Etkinlik sponsorlarımız gördüğünüz gibi epey fazlaydı :) Instagram’dan da etkinliklik paylaşımlarımı takip edebilirsiniz.

 

Görüşmek üzere!

Başlıksız-3 kopya copy

Taş Masa’da #ebruvefusunilekisamerhaba Etkinliği

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz haftasonu sevgili makeupbyfun ve locosmetico arkadaşlarımın düzenlemiş olduğu Kışa merhaba etkinliğine katıldım. Hem daha önceden tanıdığım blogger arkadaşlarımla özlem giderdik, hem de yeni, cıvıl cıvıl arkadaşlar edindim. Etkinliğe katılan arkadaşlarımı görselde bulabilirsiniz, hepsini takibe almanızı öneririm :)

Başlıksız-3 kopya copy

Etkinlik mekanımız ve sponsorumuz Suadiye’de bulunan Taş Masa Bistro ‘ydu. Bu yazımda size biraz mekandan bahsetmek istiyorum, çünkü mekanı epey bir beğendim, bundan sonra da sık sık gideceğim bir yer olacak :) Öncelikle konumu oldukça merkezi, mekan Bağdat Caddesi üzerinde yer alıyor. Avrupa yakasından gelmeme rağmen oldukça kolay bir şekilde mekana ulaştım. Mekanın mutfağını soracak olursanız Dünya mutfağı diyebilirim, oldukça geniş bir menüye sahip. Ayrıca menülerinde butik ve marka şaraplar da yer alıyor. Bu nedenle yemek organizasyonları, kalabalık buluşmalar, özel kokteyller için uygun bir mekan diyebilirim.

Mekanın sahibi Cem Zenun Öcal ile de tanışma fırsatı bulduk. Kendisi oldukça güleryüzlü ve ilgili bir şekilde bizi ağırladı. 9 aydır bu sektör içerisinde ve gastronomi eğitimi almış. Bu nedenle oldukça donanımlı diyebiliriz :) Bu nedenle mekanı sürekli geliştirmeye çalışıyor. Hatta yakında Latin ve Jazz tarzlarında canlı müzik programı da başlayacak!

Mekanın spesiyallerine gelecek olursak Taş Masa Tatlısı ve Buğday Risottolu Lokum Et’i söyleyebiliriz. Biz kahvaltı etkinliğine katıldığımız için kahvaltısını deneyimledik ve  kahvaltıyı çok enfes bulduk :) Hadi gelin fotoğraflarla bu enfesliğe bakalım, çünkü kelimeler yetersiz kalacak :)

Muhteşem soframız :)

 

IMG_1900

IMG_1794

Peki ya yumurtaların sunumu ! :)

IMG_1803

Sponsorlarımızın göndermiş olduğu ürünlerin bir kısmının olduğu köşe :) Meraklandınız biliyorum! Sponsor firmaların ürünlerini inceleyeceğimiz yazı da gelmek üzere :) Ayrıca #bloggereventhouse ve #ebruvefusunilekisamerhaba hashtag’leri ile etkinlik ayrıntılarını Instagram’da takip edebilirsiniz.

IMG_1791

Mekanın şubelerini, iletişim bilgilerini ve çalışma saatlerini aşağıda bulabilirsiniz!

 

Görüşmek üzere!

 
Bağdat Cad. Suadiye 460c

online-pharmacy-uk.com

, 34740

Kadıköy – İSTANBUL
0216 361 8414
info@tasmasacafe.com
TAŞ MASA Patisserie 
 
Bulgurlu Mah. Bulgurlu Cad. No:108/A Orcem İş Merkezi
Üsküdar – İSTANBUL
0216 443 7189
info@tasmasacafe.com
Çalışma Saatleri:
Hafta içi: 09:00-00:00
Haftasonu:09:00-01:00
Screen Shot 2017-09-11 at 22.54.23

Trendbende.com ile Alışveriş Keyfi :)

Herkese merhaba!

Bugün sizlere yeni keşfettiğim ve alışverişimden oldukça memnun kaldığım Trendbende online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Alışveriş denince bende akan sular duruyor. Hem yeni trendleri takip etmeyi seviyorum hem de alışveriş yapmayı, böyle olunca yeni alışveriş siteleri keşfetmem de çok zor olmuyor :) Trendbende.com ‘u keşfetmem de bu sayede oldu.

Trendbende 2008 yılında kurulmuş olan ve sürekli kendini yenileyen, ürün yelpazesini genişleten bir online alışveriş merkezi. Online alışveriş yaparken sitenin güvenilir olması benim için oldukça önemli bir kriter. Markanın 2008 yılında kurulmuş olması ve hakkında en ufak bir olumsuz yorum bulamamam bende bu güveni sağladı. Alışveriş deneyimimle de bunu kanıtlamış oldular.

Site kullanıcı dostu bir tasarıma sahip, aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca fiyat bazında da arama yapma imkanı sunmaları  çok güzel olmuş. Açıkçası alışveriş yaparken genelde ilk olarak fiyata göre bakma ihtiyacı hissediyorum :)

Screen Shot 2017-09-11 at 22.54.23

Bu alışveriş sitesinde neler neler yok ki :) Resmen içinde kayboldum, kaç saat harcadım hatırlamıyorum :) Fiyatlar da o kadar uygun ki insanın tüm ürünleri alası geliyor! Üstelik bir o kadar da kaliteli ürünler satıyorlar. Özellikle elbise ve etek bölümlerinde takıldım kaldım :)

Screen Shot 2017-09-11 at 22.57.34

Trendbende ‘nin bir diğer sevdiğim yanı da kargonun bedava olması. Alışveriş yaparken kargonun ücretsiz olması da benim için büyük bir kriter :) Kargonun paralı olduğu sitelerden alışveriş yaparken bir düşünüyorum ama ücretsiz kargo denince dayanamıyorum :)

Benim bu siteden alışverişim ev tekstili üzerine oldu çünkü bu aralar bir nevresim takımına ihtiyacım vardı :)  Trendbende, gerçekten geniş bir ürün yelpazesine sahip, sadece moda üzerinde sınırlı kalmamışlar, ev tekstili ürünlerine dahi ulaşabiliyorsunuz!  Ben aşağıdaki nevresim takımını aldım ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ürünlerin kalitesine diyecek yok :) Güzel günlerde kullanmak düşüyor bana da :)

Screen Shot 2017-09-11 at 23.05.10

Modayı yakından takip eden birisi olarak moda bloglarını da sık sık okurum. Trendbende.org da Trendbende‘nin blog sayfası :) İçerik olarak çok beğendim ve her hafta yeni eklenen konuları takip ediyorum

, cidden çok faydalı bilgilere değiniyorlar, tavsiye ederim.

Screen Shot 2017-09-11 at 23.03.02

Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, güvenilir ve geniş ürün yelpazesine sahip bir online alışveriş sitesi arıyorsanız Trendbende ‘yi size gözü kapalı tavsiye ederim :) Benim de bundan sonra sık sık tercih edeceğim alışveriş sitesi olacak, hatta elbiseleri sepetime eklemeye başladım bile :)

Mutlu haftalar!

skinceutical ürünleri

Skinceuticals Ürünleri

Skinceuticals markasının ortaya çıkması 1994 senesine dayanmaktır. Marka kurucusu Dr. Sheldon Pinnel önemli araştırmalarına çok daha önce başlamıştır. Firma markalaşmadan önce de dermatoloji adına birçok araştırma yapmıştır. Cildin sağlıklı bir bakım gereksinimi duymasından yola çıkılarak yapılan çalışmalar sonucu ürünler kullanıcının hizmetine sunulmaktadır.

Dr. Sheldon Pınnel 40 yıldan fazla süredir yaptığı araştırmalar ile Skinceuticals firmasının ilk temellerini atmış ve kendini cilt sağlığına adamıştır. Kapsamlı bilgileri ve önemli çalışmaları sayesinde Duke Üniversitesi’nden Antioksidan Patentini alarak sadece Skinceuticals’a lisans verilmesini sağlamıştır. Dr. Pınnel sayesinde firma cilt bakımı alanında diğer firmalar arasında hızla yükselerek etkili çalışmalar yapmıştır ve çalışmalarına devam etmektedir. Firma olarak öncelikle cilt yapılarını ve farklılıklarını belirleyerek bu yönde çözümler bulmaktalar. Firma antioksidanlar, düzeltici kremler, göz bakımı, temizleyiciler, nemlendiriciler, güneş koruyucular, düzeltici serumlar, maskeler, tonikler ve hyaluronıc acıd serumun yer aldığı geniş ürün yelpazesi ile cilt tarzına ve sorununa uygun çözümler üretmektedir.

Ürünler ABD’ de üretilmekte ve birçok testten geçip onay aldıktan sonra kullanıcıya ulaşmaktadır. Genel olarak giderilmesi hedeflenen sorunlara ve verilen hizmetlere baktığımızda yaşlanma belirtileri, hasarlı ciltler, estetik operasyon sonrası destek, güneş koruyucuları, tonik, maske ve nemlendiriciler gibi ürünler ile ilgili çalışmalar yapmaktalar. Uzun yıllardır süregelen çalışmaları sayesinde dünyanın birçok yerine ulaşan ve talep gören ürünleri ile kalitesini kanıtlar nitelikte bir firmadır. Dermokozmetik dünyasında emin adımlarla ilerlemekte ve her gün kendini yenilemektedir. Önceliği cilt sağlığı olarak gören firma kaynaklarını bu kavram doğrultusunda kullanmakta ve kullanıcıya nasıl daha fazla çözüm sağlarız düşüncesi ile hareket etmektedir.

Firma olarak cilt sağlığına verdikleri önemden dolayı Cilt Kanseri Araştırma Birliği’ ne 2010 yılında ortak olarak tedavi ve teşhis konularında çalışmalar yürütmekteler. Cilt bakımının temeli cilt sağlığına dayanmaktadır ve bu Skinceuticals için oldukça hassas bir konudur. Cilt Kanseri Araştırma Birliği ile yürütülen bir diğer çalışma ise Genç Araştırmacı Ödülü programıdır. Bu program ile birlikte amaç cilt kanseri için çözümler sunabilecek genç yeteneklerin önünü açmak ve destek olabilmektir.

 

skinceutical ürünleri

Skinceuticals ürünlerinin içeriği nasıldır?

Ürünlerde sıkça kullanılan antioksidanlar ve vitaminler sayesinde cilt bakımını büyük ölçüde sağlamak hedeflenmektedir. Cildin hem fiziksel hem de ruhsal olarak kişiyi etkileyen önemli faktörlerden bir tanesi olduğu fikrini benimsemektedirler. Cildinde sorunlar yaşayan kişilerin daha sinirli ve içine kapanık olduğu araştırmalar sonucu ortaya çıkmaktadır. Skinceuticals olarak öncelikli amaç cilt sağlığını dengede tutmayı sağlamak ve korumaktır. Ciltte meydana gelebilecek birçok probleme karşı ürünler ile birlikte mücadele edebilir ve üstesinden gelebilirsiniz. Her cilt yapısına farklı olarak formüle edilen ürünler dünya çapında kullanılmakta ve beğeni ile karşılanmaktadır. Bu büyük başarısını kendisini devamlı olarak yenilemesine ve araştırmalarına hız kesmeden hassasiyetle devam etmesine borçludur.

Skinceuticals Misyonu

Skinceuticals’in misyonu cilt sağlığına dayalı bir cilt bakımıdır. Yani cilt bakımınızdan önce cilt sağlığınız düzgün olmalıdır. Sağlıksız bir ciltte bakım uygulamaları sonuç alamaz. Araştırmalar bilim öncülüğünde devam etmekte ve dermokozmetik alanında ilk akla gelen firma olarak profesyonel yaşamını sürdürmektedir. Cilt bakımı konusunda hedefleri ise önleme

buy kamagra 100mg

, koruma ve düzeltme şeklinde 3 ana konuya dayanmaktadır. Bu bağlamda araştırmalarını sürdürmekteler. Cilt için en uyumlu olan ve maksimum sonuç elde edilebilecek ürünleri özenle uzman bir ekip çalışması sonucu kullanıma sunmaktalar. Dünyanın birçok noktasında bulunan kullanıcılardan elde edilen verilere bakıldığında ürünlerin beğenilerek kullanıldığını görebiliriz. Kullanıcılarını önemseyen firma üründen ne kadar çok memnun olunursa yeni araştırmalar yaparak gelişmeyi de aynı derecede hızlandırmaktadır.

Ürünleri aşağıdaki linkten indirimli olarak satın alabilirsiniz:

https://www.narecza.com/skinceuticals

 

la roche posay ürünleri 1

Türkiye’nin En Çok Satan Dermokozmetik Markalarından Biri La Roche Posay

La Roche Posay markası adını Fransa’da ki La Vienne bölgesinin merkezinde bulunan küçük La Roche Posay adlı bir köyden almaktadır. Bu köy cilde yararlı olan Selenyum içerikli termal suyu ile ünlü olan bir köydür. La Roche Posay Termal Suyu’nun ilk analizleri Pierre Milon tarafından yapılmış olup 1905’de, Fransız Tıp Akademisi, La Roche Posay’i resmi termal spa şehri olarak tanımlamıştır.

La Roche-Posay markası ürünlerinin tamamında La Roche Posay termal suyunu kullanmaktadır. Yer altına 1700 yıldır süzülen yağmur sularının eşsiz bileşimlerinden doğan La Roche-Posay Termal Suyu Selenyum bakımından oldukça zengindir ve içeriğinde bulunan selenyum sayesinde cildi serbest köklere karşı etkili bir şekilde korumaktadır. İçeriğinde selenyumun yanında bikarbonat, kalsiyum, silikat, çinko ve bakır bulundurur.

Ünlü marka, termal suyunu hiçbir işlemden geçirmeden tamamen doğallığını koruyarak özgün dermatolojik özellikleri sayesinde her cilt tipinin ihtiyaçlarına cevap veren cilt bakım ürünleri geliştirmekte kullanmaktadır. Dünya genelinde 25000 dermatolog tarafından tavsiye edilen La Roche Posay saç ve cilt bakımı için geliştirdiği çözümlerden oluşan zengin ürün yelpazesine sahip güvenilir bir dermokozmetik markasıdır. 30 yılı aşkın süredir uzman dermatolog kadrosu tarafından dermatolojik gelişmelere bağlı kalarak geliştirilen La Roche Posay

, dermatoloji alanında dünyaca ünlü markalardan biridir. Marka %100 doğal içerikler ile geliştirdiği ürünler sayesinde cilt ve saç bakımınızı yapmanın yanında alternatif makyaj ürünleri de içermektedir. Rahatlatıcı ve yatıştırıcı özellikte La Roche Posay termal suyu içeren bu ürünler parfüm ve koruyucu madde içermez. Hassas ciltlerde dâhil olmak üzere tüm ciltler üzerinde olumsuz bir etki yaratabilecek herhangi bir kimyasal içermeyecek şekilde geliştirilmiş formülleri tamamen doğal ürünlerden oluşmaktadır.

la roche posay ürünleri 1

 

La roche markasının serileri

15’den fazla ürün serisi ve ihtiyaca yönelik ürünleri ile kullanıcıların istedikleri ürünü kolay bulmasını sağlayan La Roche Posay firması her cilt tipi ve her yaştan insanın kullanımı için özel çözümler sunmaktadır. Her cilt tipinin kendine özgü olduğunu buna bağlı sorunlarının ve ihtiyaçlarının da cilt tipine özgü olduğunu düşünen La Roche Posay  firmasının özellikle her cilt tipine özgü geliştirdiği seri sayesinde cilt tipinize uygun ve ihtiyacınıza yönelik doğru ürünü bulmanız son derece kolaydır. Ayrıca La Roche Posay içeriğinde bulunan maddeler sayesinde cildin hızla beslenmesini ve bozulan yapısının düzelmesini sağlayarak sorunların üstünü örtmek yerine sorunları kökten giderir.

La Roche Posay firması her cilt tipi için geliştirdiği çözümlerin yanında doğası gereği en hassas yapıda cilde sahip bebekler içinde tamamen doğal içerikli ürünler geliştirmektedir. Yetişkin cildiyle aynı yapıda olmasına rağmen bebeklerin cildi dış etmenlere karşı daha savunmasız ve hassastır. Bebeğinizin rahatlığı ve iyiliği için doğru ürün ve rutin kullanım son derece önemlidir. Bu kapsamda geliştirilen bakım ve koruyucu ürünler ile bebeğinizin cildini korumanız mümkündür. İçeriğinin tamamen doğal olması bakımından gönül rahatlığı ile bebekler üzerinde kullanılabilirler. Özellikle geliştirdiği güneş koruyucu ürünler ile bebeğinizin UV ışınlarından uzun süreli korunmasını sağlarlar.

La Roche Posay şampuan, saç bakım kürü, güneş kremi, fondöten, maskara, yüz ve vücut nemlendiricileri gibi dermatoloji ve kozmetiğe dair geniş alternatifler içeren dünya çapında birçok kişinin güvenini kazanmış uluslararası ünlü bir markadır. La Roche Posay’ın uzmanları tarafından geliştirilen ve özel termal su içeren ürünler herhangi bir yan etkiye sebep olmadan kısa sürede istediğiniz görüntüyü elde etmenizi sağlarlar. La Roche Posay doğal içeriği ve aldığı olumlu sonuçlarla cilt ve saç sağlığınızı güvence altına almada son derece iddialıdır.

gümüş suyu

Doğanın Mucizesi Gümüş Suyu

Gümüşün maden olarak kullanımı M.Ö. 4 yüzyıla kadar dayanmaktadır. Tıbbi olarak gümüş kullanımının ise ilk kez Antik Mısır’da kullanıldığı düşünülmektedir. Ayrıca gümüş Yunanlılar, Persler, Çinliler, Hintliler ve Romalılar tarafından da kullanılmıştır. Yakın zamana baktığımızda ise 1900’lü yıllarda Dr. Henry Crookes gümüşü birçok hastalık üzerinde kullanarak mikropların gümüşe 6 dakikadan çok karşı koyamadığını keşfetmiştir. İkinci Dünya Savaşı sıralarında ise penisilin ve sonrasında üretilen sentetik antibiyotikler sonucu ortaya çıkan ilaç firmaları bu alana yönelmiş ve patenti alınamayan gümüş popüler bir tedavi yöntemi olamamıştır.

Gümüşün etkilerine baktığımızda oldukça geniş bir tedavi imkânı sunduğunu ve birçok hastalığı önlediğini görmekteyiz. Çağımızın en tehditkâr virüslerinden olan HIV virüsünü birkaç dakika içerisinde yok ettiğini öne süren Dr. Xiaojian Yao gümüş ile ilgili yaptığı araştırmaları Nanoteknoloji 2012 International Journal’ da yayınlamış fakat ardından bir şey yapılmamıştır. Gümüş enfeksiyon riskinin fazla olduğu her alanda kullanılmaktadır. Radyasyonu yansıtıcı özelliklere sahiptir. Yaraların iyileşmesine olumlu etki ederek hızlandıran

buy kamagra

, 450 çeşit bakterinin yapısını etkileyerek yok edebilen bir formdadır. Gümüş aynı zamanda sentetik yapılı antibiyotiklerin yarattığı vücudun direncinin düşmesi gibi bir etki göstermemektedir.

Gümüş suyu tek hücreli parazit, virüs, mantar ve bakteri gibi oluşumların içerisine nüfuz ederek oksijen kazanmalarını sağlayan enzimleri etkisiz hale getirir ve böylece yaşamlarını sürdürmelerine engel olur. Yani diyebiliriz ki gümüş suyu antibiyotiğe gereksinim duyulan alanlarda ve en önemlisi antibiyotiğin etki etmediği durumlarda kullanılmaktadır. Üstelik antibiyotiklerin aksine doğal bir karışım olması nedeni ile yan etkilere ve olumsuzluklara sebebiyet vermemektedir.

Gümüş suyunun tarihte bilinen bir örneğine bakacak olursak İngiltere’de meydana gelen veba salgınında etkilenmeyenler; gümüş mutfak gereçleri kullanan kraliyet mensupları ve gelenekleri gereği kanlarına gümüş suyu enjekte eden Çingene halktır. Yüzyıllardır gümüş ile temas eden ve gümüşün etkilerini keşfeden milletler olmuştur.

gümüş suyu

Gümüş suyuna ulaşmak ise eskiye nazaran günümüzde daha kolaydır. İnternet adreslerinden sipariş vererek veya eczanelerde gümüş suyunu bulunabilmektedir. Dikkat edilmesi gereken husus alınan ürünün sertifikalı ve orijinal olmasıdır. Antibiyotik etkisi görülemeyen hastalıklar için çözüm sunan gümüş suyu birçok araştırma neticesinde kanıtlanmış ve kullanım önerisi olarak sunulmuştur. Birçok ülkede farklı birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır.

Gümüş suyunun kullanım şekillerinden bahsedecek olursak göze, kulağa, ağza ve burna sprey özellikli bir şişe ile püskürtülebilir veya gargara yapılabilir. Yine cilde de püskürtülebilir veya bir parça pamuk ya da yara bandını cilde yerleştirip üzerine damlatılabilir. Gümüş suyu bir damlalık yardımı ile damlatılarak ta kullanılabilir. Dikkat etmeniz gereken hastalığınız için önerilen ölçülerin dışına çıkmamaktır. Gümüş suyunu kullanırken sarımsak ve alkolden uzak durulmalıdır. Madde buzdolabında değil fakat serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.

Gümüş suyunun bilinen tüm bakteri ve virüslere karşı gelerek oluşumlarını yok etmesi son zamanlarda birçok profesör tarafından kanıtlanmış ve araştırmalara konu olmuştur. Aynı zamanda gümüş suyunun iyi tarafı yararlı bakterilere etki etmeden zararlı olanları etkilemesidir. İlaçların uzun süreli kullanımına karşın gümüş suyunun kısa zamanda olumlu etkilerini göstermesi de tercih sebebi olmaktadır. Gümüş suyunu narecza.com dan uygun fiyatlara alabilirsiniz.

aven ürünleri 1

Touluse’un gururu Avene Ürünleri

Avene cilt bakımında 27 yılı aşkın deneyime sahip dünya çapında milyonlarca kişinin güvenini kazanmış Fransa kökenli uluslararası bir dermokozmetik markasıdır. Avene cilt bakımı ve güneş koruyucu gibi koruma ve bakım fonksiyonuna sahip birçok ürüne sahiptir. Marka adını Fransa’nın Touluse kentinde bulunan Avene kentinden almaktadır. Özellikle bulundurduğu termal suları ile ünlü olan kasaba zaman zaman bilimsel araştırmalara ve tedavilere ev sahipliği yapmıştır. 1. Dünya savaşı sonrası bulunan Avene termal suyu, klinik olarak 150’nin üzerinde çalışmaya konu olmuş ve cildi yatıştırmaya, yumuşatmaya ve sakinleştirmeye yönelik aldığı olumlu sonuçlar sonunda gösterdiği doğal yatıştırıcı etki ile dermokozmetik alanında Avene markası ile kullanılmaya başlanmıştır. Avene 1990 yılından günümüze kadar dünyaca ünlü olmayı başarmış güvenilir bir markadır. Geliştirdiği ürünler ile elde ettiği olumlu sonuçlar sonucu kullanıcılarının güvenini kazanmasındaki en önemli faktör tamamen doğal Avene termal suyudur. Avene termal suyu 70000 litrelik kaynağından fışkırarak 40 yılı aşkın bir süredir kat ettiği uzun mesafeler sonrası toplanıp Avene dermatoloji laboratuvarlarına yönlendirilir. Avene termal suyunun gizemi bugün hala tam çözülmüş sayılmasa da Avene laboratuvarlarında yapılan çalışmalar sonucu yatıştırıcı, tahriş giderici ve anti enflamatuar özellikleri sayesinde cilt,yüz bakımı ve güneş koruyucu olarak en hassas ciltlerde bile ideal kullanıma sahiptir. 7,5 pH değerine sahiptir ve düşük mineral, bikarbonat, kireç ve magnezyum içerikli, silikat ve oligoelement açısından zengindir. Ayrıca özenle toplanan Avene termal suyunun bakteriyolojik kalite değeri Avene laboratuvarlarında hassasiyetle kontrol edilir. Avene, Dermatoloji Laboratuvarları, en hassas ciltlere rahatlık ve yumuşaklık katmak için, formüller tasarlar ve yaratıcı teknikler geliştirir.

 

aven ürünleri 1

Avene markası birçok farklı sorun için ürettiği çözümlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yüz, vücut ve güneş başlıkları altında topladığı ürünleri kullanıcıların ihtiyaçlarına ve bakım çözümlerine göre de kategorize ederek müşterilerinin doğru ürünü en kolay yoldan bulmasını sağlamayı hedeflemektedir. Avene ürünleri özellikle hassas ciltler için son derece uygundur. Bu ürünlerin en önemli özellikleri ise kuru

, yağlı, hassas, normal yani tüm cilt tipleri ve her yaştan her cinsiyetten insanın kullanımı için son derece uygun olmalarıdır.

Avene markası ürün kalitesini ön planda bulunduran bir markadır ve tesisleri ISO 9001 (bir organizasyonun kalite yönetim sistemi için ihtiyaçları belirleyen bir standarttır) ve 13485 (tıbbi uygulamalar için benzeri ihtiyaçları temsil etmektedir) sertifikalıdır. Ayrıca ürünlerin steril olmasını garantilemek için her adımda sıkı kontroller yapmaktadır.

Avene ürün yelpazesinde birçok bakım ve koruyucu ürün barındırır. Yüz ve vücut kategorilerinde bulundurduğu ürünler ile derinlemesine bakım ve temizlik ihtiyaçlarınızı karşılar, Avene güneş kategorisinde de patentli koruyucu kompleks ve optimal formülü ile hassas ciltler için uygun güneşten korunma sağlar. Uzman kadrosu tarafından yıllara dayanan tecrübe ve doğal kaynaklar ile yüksek kalite standartlarına uygun ve son teknoloji alında geliştirilen ürünleri ile her yaştan her cinsiyetten insan için etkili çözümler üretmektedir. Ayrıca müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde de geliştirdiği ürünler ile her soruna özgü ürettiği farklı çözümler sunar. Düşük toleranslı ciltlerde dâhil olmak üzere tüm cilt tiplerine uygun ürettiği ürünlerde de kimyasal filtre, parfüm ve paraben içermez. İçeriğinin tamamen doğal olması ve kimyasal içermemesi sebebiyle de herhangi bir yan etkiye sebebiyet vermezler. Bu sebepten dolayı da Avene ürünleri çocuklar olmaz üzere herkesin gönül rahatlığı ile kullanabileceği ürünlerden oluşmaktadır.

mutlubicicek (3)

Mutlubi.com ile Gelen Mutluluk :)

Herkese merhaba,

Bugün sizlere harika bir hediye önerisiyle geldim! Benim gibi özel günlerde hediyeler arasında kararsız kalanlar için kişiye özel, anlamlı ve sevgi dolu alternatifler sunan mutlubi.com ile tanışalım.

mutlubicicek (1)

Mutlubi oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Orkideler

buy-kamagra-oral-jellies.com

, teraryumlar, yapay bahçeler, çikolatalar ve  kişiye özel burç ve renk koleksiyonları arasında kendinizi kaybedebilirsiniz :) Hepsi de o kadar özenle yapılmış ki sevdiklerinizi özel hissettirmek için başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Arkadaşlarıma da buradan duyurulur, doğum günümde bana fanus teraryum yollayabilirsiniz :)

mutlubicicek (2)

Benim Mutlubi‘den gelen teraryumum evin en güzel köşesinde yerini aldı bile :) Teslim alma sürecim de çok olumlu geçti. İstanbul içinde kendi araçlarıyla teslim ediyorlar. Böylece hediyenizin gecikme gibi bir sorunu olmuyor. Gerek ürünleri gerek teslimatıyla çok özel bir hizmet sunuyorlar, kendim de görüp deneyimledim :)

FullSizeRender-4

 

Mutlubi ile siz okuyucularımı da unutmadık ve 2017 sonuna kadar %15 indirim sağlayan bir indirim kodu hazırladık. ‘gizoandtheblog‘ indirim kodu ile hadi gelin sevdiklerimizi şimdi mutlu edelim!

 

Mutlu haftalar!