Başlıksız-3 kopya copy

Taş Masa’da #ebruvefusunilekisamerhaba Etkinliği

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz haftasonu sevgili makeupbyfun ve locosmetico arkadaşlarımın düzenlemiş olduğu Kışa merhaba etkinliğine katıldım. Hem daha önceden tanıdığım blogger arkadaşlarımla özlem giderdik, hem de yeni, cıvıl cıvıl arkadaşlar edindim. Etkinliğe katılan arkadaşlarımı görselde bulabilirsiniz, hepsini takibe almanızı öneririm :)

Başlıksız-3 kopya copy

Etkinlik mekanımız ve sponsorumuz Suadiye’de bulunan Taş Masa Bistro ‘ydu. Bu yazımda size biraz mekandan bahsetmek istiyorum, çünkü mekanı epey bir beğendim, bundan sonra da sık sık gideceğim bir yer olacak :) Öncelikle konumu oldukça merkezi, mekan Bağdat Caddesi üzerinde yer alıyor. Avrupa yakasından gelmeme rağmen oldukça kolay bir şekilde mekana ulaştım. Mekanın mutfağını soracak olursanız Dünya mutfağı diyebilirim, oldukça geniş bir menüye sahip. Ayrıca menülerinde butik ve marka şaraplar da yer alıyor. Bu nedenle yemek organizasyonları, kalabalık buluşmalar, özel kokteyller için uygun bir mekan diyebilirim.

Mekanın sahibi Cem Zenun Öcal ile de tanışma fırsatı bulduk. Kendisi oldukça güleryüzlü ve ilgili bir şekilde bizi ağırladı. 9 aydır bu sektör içerisinde ve gastronomi eğitimi almış. Bu nedenle oldukça donanımlı diyebiliriz :) Bu nedenle mekanı sürekli geliştirmeye çalışıyor. Hatta yakında Latin ve Jazz tarzlarında canlı müzik programı da başlayacak!

Mekanın spesiyallerine gelecek olursak Taş Masa Tatlısı ve Buğday Risottolu Lokum Et’i söyleyebiliriz. Biz kahvaltı etkinliğine katıldığımız için kahvaltısını deneyimledik ve  kahvaltıyı çok enfes bulduk :) Hadi gelin fotoğraflarla bu enfesliğe bakalım, çünkü kelimeler yetersiz kalacak :)

Muhteşem soframız :)

 

IMG_1900

IMG_1794

Peki ya yumurtaların sunumu ! :)

IMG_1803

Sponsorlarımızın göndermiş olduğu ürünlerin bir kısmının olduğu köşe :) Meraklandınız biliyorum! Sponsor firmaların ürünlerini inceleyeceğimiz yazı da gelmek üzere :) Ayrıca #bloggereventhouse ve #ebruvefusunilekisamerhaba hashtag’leri ile etkinlik ayrıntılarını Instagram’da takip edebilirsiniz.

IMG_1791

Mekanın şubelerini, iletişim bilgilerini ve çalışma saatlerini aşağıda bulabilirsiniz!

 

Görüşmek üzere!

 
Bağdat Cad. Suadiye 460c

online-pharmacy-uk.com

, 34740

Kadıköy – İSTANBUL
0216 361 8414
info@tasmasacafe.com
TAŞ MASA Patisserie 
 
Bulgurlu Mah. Bulgurlu Cad. No:108/A Orcem İş Merkezi
Üsküdar – İSTANBUL
0216 443 7189
info@tasmasacafe.com
Çalışma Saatleri:
Hafta içi: 09:00-00:00
Haftasonu:09:00-01:00

One thought on “Taş Masa’da #ebruvefusunilekisamerhaba Etkinliği

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir