Hakkımda

gizoantheblogprofilepic

Gezmeyi çok seven hatta dünyayı gezme hayali kuran, pembe aşığı, İstanbul sokaklarını, caddelerini, Cafe’lerini, Restaurant’larını keşfetmeden duramayan, sürekli bir okuma çabasında olan, yeni yerler ve yeni şeyler keşfetmeyi çok seven, makyaj ürünleri almaktan ve denemekten bıkıp uslanmayan, kocaman bir oje koleksiyonu olan kim var derseniz işte o benim :)

Peki ben kimim? Ben Gizem’im. 1990 yılında Eskişehir’de doğup önce 2007 yılında okul peşinde Ankara’da ve daha sonra iş güç derken 2012 yılında İstanbul’da kendini bulan birisiyim. Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. Gezme merakımı keşfetmem ise 2010 yılında Erasmus ile gitmiş olduğum İskoçya’da oldu. O günden beri her yıl düzenli olarak seyahat ediyorum. Makyaj merakıma gelirsek.. Küçük bir kız çocuğu iken annesinin makyaj malzemelerini karıştıranlardanım ben de :) Baktım bu merakım yaşım ilerledikçe arttı, yakın çevremdekiler de benden tavsiye alıyor neden meraklı bir tavsiyem bulunmasın diye düşündüm ve Instagram hesabımla yola çıktım. Ailemin, arkadaşlarımın kısacası sevdiklerimin desteğiyle merakımı buraya taşıdım.

Bol gezmeli tozmalı, makyajlı, ojeli, modalı ama her şeyden önemlisi samimi, içten ve hayatın içinden bir yolculuğa benimle çıkmaya hazır mısınız ? Ben hepinizle arkadaş olmaya ve yol arkadaşlığı etmeye çoktan hazırım! O halde keyifli okumalar diliyorum :)

Güzel ve mutlu kalın..

Gizem

view my food journey on zomato!