IMG_0352

Organique / Temiz İçerikli Doğal Ürünler

Herkese merhaba,

Bu hafta sizlerle Organique Türkiye ailesinden gelen paketi paylaşacağım. Öncelikle biraz markadan bahsetmek istiyorum. Organique hayatın doğal güzelliğinden yola çıkarak kurulan Polonya menşeili ve yaklaşık 20 yıldır piyasada olan tertemiz ve doğal bir marka :) Ürünleri paraben, SLS, sülfat gibi zararlı maddeler içermeyen, tamamen güvenli formül olarak üretilen ürünler. Bana da çok güzel bir paket göndermişler.

IMG_0357

Cildim için içinde kimyasal bulunduran ürünlerden vazgeçeli epey oldu. Artık Organique Türkiye gibi doğal ürünlere yönelmeye çalışıyorum. Bu nedenle bu ürünleri denediğime oldukça mutlu oldum :)

IMG_0351

IMG_0358

Organique banyo tuzu vücudun dengesinin sağlanmasına ve toksinlerden arınmasına yardımcı olur. Ayrıca vücudun rahatlamasını sağlar, cildi kuvvetlendirir. Ben bu tuzu küvette ılık suda eriterek kullandım, ardından vücuduma peeling gibi uyguladım, cidden oldukça rahatlatıcı ve zihni arındırıyor!

IMG_0359

Gelelim en sevdiğim ürünlerden birisine, banyo topu :) Yıllardır vazgeçemediğim bir şey bu banyo topları

, kokuları olsun verdikleri ipeksi his olsun ara ara yapmaya çalışıyorum. Bu kez Organique Türkiye’nin Greek Banyo Topunu deneyimleme şansı buldum. Kokusu muhteşem! Evde SPA keyfi sağlıyor, mutlaka denemenizi öneririm. Buradan bu banyo topunu inceleyip, satın alabilirsiniz.

IMG_0361

Konjac süngerlerle de daha önce bir tecrübem olmuştu ve çok sevmiştim. Ciltte peeling etkisi sağlayıp ölü hücrelerden kurtulmamıza yardımcı oluyor. Ayrıca sivilce oluşturan bakterilerden kurtulmamızı sağlıyor. Ciltteki kan dolaşımını arttırarak cildin yenilenmesine de katkıda bulunuyor. Match markasına ait bu süngere de buradan ulaşabilirsiniz.

IMG_0360

 

Organique Türkiye ailesine gönderdikleri bu paket için tekrar teşekkür ediyorum, ayrıca bize böyle doğal, zararsız ürünler sundukları için çok şanslıyız. Markanın tüm ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Sık sık indirimler ve kampanyalar oluyor, kaçırmayın derim!

 

Mutlu haftalar,

Görüşmek üzere!

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir