Screen Shot 2017-09-11 at 22.54.23

Trendbende.com ile Alışveriş Keyfi :)

Herkese merhaba!

Bugün sizlere yeni keşfettiğim ve alışverişimden oldukça memnun kaldığım Trendbende online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Alışveriş denince bende akan sular duruyor. Hem yeni trendleri takip etmeyi seviyorum hem de alışveriş yapmayı, böyle olunca yeni alışveriş siteleri keşfetmem de çok zor olmuyor :) Trendbende.com ‘u keşfetmem de bu sayede oldu.

Trendbende 2008 yılında kurulmuş olan ve sürekli kendini yenileyen, ürün yelpazesini genişleten bir online alışveriş merkezi. Online alışveriş yaparken sitenin güvenilir olması benim için oldukça önemli bir kriter. Markanın 2008 yılında kurulmuş olması ve hakkında en ufak bir olumsuz yorum bulamamam bende bu güveni sağladı. Alışveriş deneyimimle de bunu kanıtlamış oldular.

Site kullanıcı dostu bir tasarıma sahip, aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca fiyat bazında da arama yapma imkanı sunmaları  çok güzel olmuş. Açıkçası alışveriş yaparken genelde ilk olarak fiyata göre bakma ihtiyacı hissediyorum :)

Screen Shot 2017-09-11 at 22.54.23

Bu alışveriş sitesinde neler neler yok ki :) Resmen içinde kayboldum, kaç saat harcadım hatırlamıyorum :) Fiyatlar da o kadar uygun ki insanın tüm ürünleri alası geliyor! Üstelik bir o kadar da kaliteli ürünler satıyorlar. Özellikle elbise ve etek bölümlerinde takıldım kaldım :)

Screen Shot 2017-09-11 at 22.57.34

Trendbende ‘nin bir diğer sevdiğim yanı da kargonun bedava olması. Alışveriş yaparken kargonun ücretsiz olması da benim için büyük bir kriter :) Kargonun paralı olduğu sitelerden alışveriş yaparken bir düşünüyorum ama ücretsiz kargo denince dayanamıyorum :)

Benim bu siteden alışverişim ev tekstili üzerine oldu çünkü bu aralar bir nevresim takımına ihtiyacım vardı :)  Trendbende, gerçekten geniş bir ürün yelpazesine sahip, sadece moda üzerinde sınırlı kalmamışlar, ev tekstili ürünlerine dahi ulaşabiliyorsunuz!  Ben aşağıdaki nevresim takımını aldım ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ürünlerin kalitesine diyecek yok :) Güzel günlerde kullanmak düşüyor bana da :)

Screen Shot 2017-09-11 at 23.05.10

Modayı yakından takip eden birisi olarak moda bloglarını da sık sık okurum. Trendbende.org da Trendbende‘nin blog sayfası :) İçerik olarak çok beğendim ve her hafta yeni eklenen konuları takip ediyorum

, cidden çok faydalı bilgilere değiniyorlar, tavsiye ederim.

Screen Shot 2017-09-11 at 23.03.02

Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, güvenilir ve geniş ürün yelpazesine sahip bir online alışveriş sitesi arıyorsanız Trendbende ‘yi size gözü kapalı tavsiye ederim :) Benim de bundan sonra sık sık tercih edeceğim alışveriş sitesi olacak, hatta elbiseleri sepetime eklemeye başladım bile :)

Mutlu haftalar!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir