IMG_2399

Giyiver.com Alışverişim :)

Herkese merhaba!

Alışveriş yapmak benim en büyük tutkularımdan birisi! Özellikle de online alışveriş olunca dayanamıyorum, bir bakmışım sepetim dolup taşmış :) Hem mağazaların kalabalığını sevmiyorum hem de online alışveriş ile ihtiyacım olan ürünlere daha kolay ulaşabiliyorum. Tutkum böyle büyük olunca yeni siteler keşfetmem de hiç zor olmuyor! Giyiver.com ‘u da bu merakım sayesinde keşfettim, iyiki de keşfetmişim diyorum.

Öncelikle ben hayatımda bu kadar hızlı bir site görmedim desem yeridir. Siparişimi aldıktan sonra ertesi gün kargoya verdiler. Diğer gün de siparişim elime ulaşmıştı. Pek çok online alışveriş sitesinde yavaş kargolama sorunu varken, giyiver.com ‘un bu kadar hızlı olması beni çok sevindirdi. Üstelik sitede kargo da bedava! Mesela bu kriter benim için çok önemli çünkü kargo paralı olunca alışveriş yapma isteğim de kaçıyor maalesef.

Gizem sen bu alışverişinde neler aldın derseniz uzun zamandır ihtiyacım olan bir şeyi aldım :) Kış aylarının gelmesiyle birlikte şık bir bot arayışı içerisindeydim. Giyiver.com‘ da hem uygun fiyatlı hem de çok kaliteli olan bu botu görünce dayanamadım ve hemen sipariş ettim.

IMG_2399

 

Botlarımın önden görünüşleri de bu şekilde. Hafif sivri burun olmaları nedeniyle her kıyafetle uyum sağlıyorlar. Ayrıca bu kış günlerinde de özel günlerimin kurtarıcısı oldular.

IMG_2401

Bu botun fiyatı sadece 109 TL. Kalitesini düşünürsek bu fiyat oldukça ucuz kalıyor. Topuk boyu konusunda kararsız kalmıştım ancak o kadar rahatmış ki ! Hiçbir şekilde ayağımı yorup acıtmadı. Ayrıca ayağımı da sıcacık tutuyorlar :)

IMG_2402

Bu alışverişimden çok memnun kaldım ve şimdiden yeni sepetler oluşturmaya başladım bile. Özellikle giyim ürünlerini çok merak ediyorum. Bir dahaki alışverişimde mutlaka kıyafetleri de deneyeceğim. Ayrıca sitede erkekler için de çok güzel seçenekler var. Yılbaşı da kapıya yaklaşmışken ne hediye alacağım diye düşünmeden giyiver.com‘a bakın derim :) Kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri de mevcut

Buy Kamagra UK

, ben kredi kartı ile oldukça güvenilir bir şekilde ödememi yaptım. Ayrıca Whatsapp numaraları var ve buradan da kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabiliyorsunuz. Oldukça da ilgilililer :) 15 gün içerisinde de ücretsiz iade ve değişim yapabiliyorsunuz.

Siz bu alışverişim hakkında ne düşünüyorsunuz ? Botlarım çok şık değil mi ama ? :) Sizin de aldıklarınızı yorum olarak bekliyorum.

Görüşmek üzere,

Mutlu haftalar!

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir